Strona główna         Dodaj do ulubionych         Ustaw jako startową         Linki         Polityka prywatności        
  Menu


 

  Aktualności
2018-05-22
Międzyszkolne Mistrzostwa Jędrzejowa w Grę FIFA 2018 o Puchar Prezesa CK Awans
22 maja 2018 r. w budynku Szkołach Awans w Jędrzejowie po raz pierwszy odbyły się I Międzyszkolne Mistrzostwa Jędrzejowa w Grę FIFA 2018 o Puchar Prezesa CK Awans. Do turnieju zostały zaproszone wszystkie szkoły z terenu miasta Jędrzejowa. Na zaproszenia odpowiedziały cztery szkoły. Formuła zawodów została oparta na dwóch kategoriach: gimnazja i szkoły ponadgimnazjalne. Szkoły podstawowe nie wystawiły swoich reprezentantów. Rywalizacja poszczególnych drużyn odbywała się w miłej przyjaznej atmosferze a pracownia komputerowa rozbrzmiewała brawami i okrzykami kibicujących uczniów.
Klasyfikacja końcowa przedstawia się następująco:
Szkoły ponadgimnazjalne
1. Patryk Mackiewicz (Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 im.gen.Stefana Roweckiego "Grota")
2. Maksymilian Grabalski (Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 im. ks. Stanisława Konarskiego)
3. Sebastian Grad (Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 im. ks. Stanisława Konarskiego)
4. Sebastian Szczygieł (Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 im.gen.Stefana Roweckiego "Grota" )
5. Rafał Sobota (CK Awans)
6. Mateusz Prusek (CK Awans)
Gimnazja:
1. Bartosz Gryboś (SP nr 5)
2. Patryk Rogowski (SP nr 5)
3. Hubert Jarosiński (SOSW)
4. Hubert Zapotoczny (CK Awans)
Zwycięzcom serdecznie gratulujemy. Mamy nadzieję że ten turniej stanie się w naszej szkole tradycją ponieważ amatorów gier komputerowych chętnych zmierzyć się z najlepszymi zawodnikami z tego co wiemy nie brakuje 
Międzyszkolne Mistrzostwa Jędrzejowa w Grę FIFA 2018 o Puchar Prezesa CK Awans
Międzyszkolne Mistrzostwa Jędrzejowa w Grę FIFA 2018 o Puchar Prezesa CK Awans
Międzyszkolne Mistrzostwa Jędrzejowa w Grę FIFA 2018 o Puchar Prezesa CK Awans

Powrót






English version
EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish

Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  

Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  

Przejdź do galerii

  Sport
2012-12-18
Szkolny turniej piłkarzyków stolowych.
      W dniu 18 grudnia 2012 r. odbył się szkolny turniej piłkarzyków stołowych. Do udziału zgłosiło się dziesięć dwuosobowych zespołów. ...

więcej >>


  Zapisy

Imię i nazwisko:
Pole wymagane.

Adres e-mail:
Pole wymagane.Niepoprawny format.

Jaki kierunek i telefon:
Pole wymagane.

Ile to 8+5?

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO) z dn.27 kwietnia 2016 roku (art.13 RODO) informujemy iż: 1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Centrum Kształcenia Awans ul. Helenówek 2 i 4 Kielce reprezentowana przez Dyrektora 2. Powołaliśmy Inspektora Danych Osobowych, z którym można skontaktować się tel.: 604-883-679, mail: iod@awans-szkoly.pl 3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu zgodnie z art.6 ust.1 lit.f RODO 4. Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą osoby będące zaangażowane w kontakt oraz osoby uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa. 5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat 6. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (* jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem; 7. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych. 8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych uniemożliwi nawiązanie kontaktu.


  Przegląd Zawodów, zobacz film