Strona główna         Dodaj do ulubionych         Ustaw jako startową         Linki         Polityka prywatności        
  Menu


 

  Aktualności
2018-05-27
Święto Powiatu teren Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Praktycznego w Krzelowie
W dniu 27 maja 2018r na terenie Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Praktycznego imienia Macieja Rataja w Krzelowie odbyło się Święto Powiatu Jędrzejowskiego w którym wzięli również udział nauczyciele i uczniowie ze Szkół AWANS w Jędrzejowie. Rozpoczęto tradycyjnie od uroczystej mszy świętej polowej w intencji mieszkańców powiatu jędrzejowskiego. Później przyszedł czas na część oficjalną, podczas której wręczono odznaczenia strażackie, a także nagrodzono osoby zasłużone dla powiatu jędrzejowskiego i samorządu. Podczas części oficjalnej ogłoszono też wyniki konkursu na logo 20-lecia Powiatu Jędrzejowskiego. Jest nam ogromnie miło że uczennica naszej szkoły Paulina Kozioł zdobyła wyróżnienie za swój projekt i odebrała dyplom oraz nagrodę z rąk starosty jędrzejowskiego, Edmunda Kaczmarka. W naszej szkole jest wiele utalentowanej plastycznie młodzieży, która chętnie bierze udział w konkursach, ponieważ promowanie talentów jest ważnym elementem naszego życia szkolnego.
Święto Powiatu teren Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Praktycznego w Krzelowie
Święto Powiatu teren Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Praktycznego w Krzelowie

Powrót






English version
EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish

Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  

Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  

Przejdź do galerii

  Sport
2012-12-18
Szkolny turniej piłkarzyków stolowych.
      W dniu 18 grudnia 2012 r. odbył się szkolny turniej piłkarzyków stołowych. Do udziału zgłosiło się dziesięć dwuosobowych zespołów. ...

więcej >>


  Zapisy

Imię i nazwisko:
Pole wymagane.

Adres e-mail:
Pole wymagane.Niepoprawny format.

Jaki kierunek i telefon:
Pole wymagane.

Ile to 10+6?

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO) z dn.27 kwietnia 2016 roku (art.13 RODO) informujemy iż: 1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Centrum Kształcenia Awans ul. Helenówek 2 i 4 Kielce reprezentowana przez Dyrektora 2. Powołaliśmy Inspektora Danych Osobowych, z którym można skontaktować się tel.: 604-883-679, mail: iod@awans-szkoly.pl 3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu zgodnie z art.6 ust.1 lit.f RODO 4. Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą osoby będące zaangażowane w kontakt oraz osoby uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa. 5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat 6. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (* jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem; 7. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych. 8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych uniemożliwi nawiązanie kontaktu.


  Przegląd Zawodów, zobacz film