Strona główna         Dodaj do ulubionych         Ustaw jako startową         Linki         Polityka prywatności        
  Menu


 

  Aktualności
2017-12-20
Praktyki zawodowe we Włoszech
    W dniach 6-17 listopada br. naszą szkołę nad Adriatykiem, we włoskim kurorcie Rimini , reprezentowały dwie uczennice z II klasy Prywatnej Branżowej Szkoły I Stopnia AWANS w Końskich. Realizacje kolejnego już tego typu wyjazdu umożliwiła nam Fundacja Rozwoju Systemu Edukacji współfinansowana przez Unię Europejską w ramach środków Europejskiego Funduszu Społecznego na realizację projektu „PRAKTYCZNA NAUKA ZAWODU WE WŁOSZECH” .
    Dla Katarzyny Wiśniewskiej i Klaudii Pawłowskiej uczestnictwo w stażu zagranicznym dało nie tylko niepowtarzalną szansę rozwoju osobistego, poszerzenia swoich wiadomości merytorycznych, nabycia nowych doświadczeń i praktycznych umiejętności związanych z wybranym przez siebie zawodem, ale również doskonałą okazją do zwiedzenia zakątków zabytkowego Rimini, poznania tamtejszej kultury i realiów wymagającego, konkurencyjnego środowiska pracy, z jakim wkrótce przyjdzie im się zmierzyć.
   Pracowitość, sumienność i zaangażowanie naszych uczennic doceniły zarówno instytucje włoskie przyjmujące je na staż, jak również potwierdziły trafność wyboru Dyrekcji i Grona Pedagogicznego.
   Na zakończenie dziewczyny otrzymały imienne Certyfikaty dla Szkoły AWANS jak również Certyfikat ze znakiem SISTEMA TURISMO, za nabytą wiedze i doświadczenie zawodowe, który uznawany jest we wszystkich krajach europejskich.
GRATULUJEMY I ZYCZYMY DALSZYCH SUKCESÓW ;)

Powrót






English version
EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish

Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  

Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  

Przejdź do galerii

  Sport
2014-12-09
Mikołajkowy Turniej Tenisa Stołowego 2014
                            
W dniu 9 grudnia 2014r. w naszej szkole odbył się Mikołajkowy Turniej ...

więcej >>


  Zapisy

Imię i nazwisko:
Pole wymagane.

Adres e-mail:
Pole wymagane.Niepoprawny format.

Jaki kierunek i telefon:
Pole wymagane.

Ile to 10+6?

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO) z dn.27 kwietnia 2016 roku (art.13 RODO) informujemy iż: 1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Centrum Kształcenia Awans ul. Helenówek 2 i 4 Kielce reprezentowana przez Dyrektora 2. Powołaliśmy Inspektora Danych Osobowych, z którym można skontaktować się tel.: 604-883-679, mail: iod@awans-szkoly.pl 3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu zgodnie z art.6 ust.1 lit.f RODO 4. Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą osoby będące zaangażowane w kontakt oraz osoby uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa. 5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat 6. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (* jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem; 7. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych. 8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych uniemożliwi nawiązanie kontaktu.


  Przegląd Zawodów, zobacz film