Strona główna         Dodaj do ulubionych         Ustaw jako startową         Linki         Polityka prywatności        
  Menu


 

  Aktualności
2018-02-06
DZIEŃ BEZPIECZNEGO INTERNETU !

DZIEŃ BEZPIECZNEGO INTERNETU - 6 luty 2018r

   Nasze Szkoły , w tym roku , również przyłączą się do wsparcia i uczestnictwa w 14 edycji  DBI w Polsce pod hasłem " TWORZYMY KULTURĘ SZACUNKU W SIECI " . Organizatorem wydarzenia w Polsce od 2005 roku jest Polskie Centrum Programu Safer Internet (PCPSI) , które tworzą państwowy instytut badawczy NASK oraz FUNDACJA DAJEMY DZIECIOM SIŁE.

  

Podczas obchodów chcemy podkreślić, że szacunek jest ważny nie tylko w odniesieniu do świata, innych ludzi, ale także do własnej osoby. Akcja ta ma na celu uzmysłowić wszystkim, jak istotną wartość niesie za sobą słowo SZACUNEK, bez której nie zbudujemy kultury zrozumienia, zaufania ani tolerancji. Jest wsparciem w ochronie naszej prywatności i w budowaniu własnej reputacji - tak często nieświadomie w dzisiejszych czasach niszczonej brakiem poszanowania innych osób, cyberprzemocą czy hejtem.

BIERZEMY UDZIAL I ZAPRASZAMY WSZYSTKICH DO PROPAGOWANIA DBI !

 

DZIEŃ BEZPIECZNEGO INTERNETU !
DZIEŃ BEZPIECZNEGO INTERNETU !
DZIEŃ BEZPIECZNEGO INTERNETU !

Powrót






English version
EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish

Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  

Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  

Przejdź do galerii

  Sport
2014-12-09
Mikołajkowy Turniej Tenisa Stołowego 2014
                            
W dniu 9 grudnia 2014r. w naszej szkole odbył się Mikołajkowy Turniej ...

więcej >>


  Zapisy

Imię i nazwisko:
Pole wymagane.

Adres e-mail:
Pole wymagane.Niepoprawny format.

Jaki kierunek i telefon:
Pole wymagane.

Ile to 6+2?

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO) z dn.27 kwietnia 2016 roku (art.13 RODO) informujemy iż: 1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Centrum Kształcenia Awans ul. Helenówek 2 i 4 Kielce reprezentowana przez Dyrektora 2. Powołaliśmy Inspektora Danych Osobowych, z którym można skontaktować się tel.: 604-883-679, mail: iod@awans-szkoly.pl 3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu zgodnie z art.6 ust.1 lit.f RODO 4. Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą osoby będące zaangażowane w kontakt oraz osoby uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa. 5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat 6. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (* jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem; 7. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych. 8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych uniemożliwi nawiązanie kontaktu.


  Przegląd Zawodów, zobacz film