Strona główna         Dodaj do ulubionych         Ustaw jako startową         Linki         Polityka prywatności        
  Menu


 

  Aktualności
2018-11-13
Akademia z okazji Święta Niepodległości

                                      
           W środę 13 listopada br w naszej szkole miała miejsce uroczystość upamiętniająca 100 rocznicę odzyskania przez Polskę niepodległości. Akademię przygotowali uczniowie wchodzący w skład Samorządu Uczniowskiego obu szkół.
W nastrój święta narodowego już na początku wprowadziła scenografia przygotowana specjalnie na tę okazję: polska flaga, biało czerwone kwiaty i daty najważniejszych wydarzeń z tamtego okresu. Występy solo, wiersze i patriotyczne pieśni w wykonaniu uczniów budziły wielkie emocje. Całość akademii oprócz doniosłego przewodniego tematu i najważniejszych wydarzeń historycznych wyróżnił skecz słowno-muzyczny.
          W ten oryginalny i radosny w istocie sposób, społeczność szkolna uczciła 11 listopada.
Taka forma prezentacji treści patriotycznych z całą pewnością sprzyja pogłębieniu wiedzy o Polsce i zacieśnieniu emocjonalnych więzów z Ojczyzną.

 

Akademia z okazji Święta Niepodległości
Akademia z okazji Święta Niepodległości
Akademia z okazji Święta Niepodległości

Powrót






English version
EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish

Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  

Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  Regionalne Targi Pracy w Końskich  

Przejdź do galerii

  Sport
2014-12-09
Mikołajkowy Turniej Tenisa Stołowego 2014
                            
W dniu 9 grudnia 2014r. w naszej szkole odbył się Mikołajkowy Turniej ...

więcej >>


  Zapisy

Imię i nazwisko:
Pole wymagane.

Adres e-mail:
Pole wymagane.Niepoprawny format.

Jaki kierunek i telefon:
Pole wymagane.

Ile to 10+8?

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO) z dn.27 kwietnia 2016 roku (art.13 RODO) informujemy iż: 1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Centrum Kształcenia Awans ul. Helenówek 2 i 4 Kielce reprezentowana przez Dyrektora 2. Powołaliśmy Inspektora Danych Osobowych, z którym można skontaktować się tel.: 604-883-679, mail: iod@awans-szkoly.pl 3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu zgodnie z art.6 ust.1 lit.f RODO 4. Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą osoby będące zaangażowane w kontakt oraz osoby uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa. 5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat 6. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (* jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem; 7. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych. 8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych uniemożliwi nawiązanie kontaktu.


  Przegląd Zawodów, zobacz film