AWANS - szkoły Pińczów.
Strona główna         Dodaj do ulubionych         Ustaw jako startową         Linki         Polityka prywatności        
  Menu


 

  Aktualności

2018-12-30
Wirtualny spacer po Naszych szkołach

Zobacz nasze szkoły bez wychodzenia z domu.

 
 



więcej >>
2018-12-05
Nasza szkoła na Facebooku
Zajrzyj na Nasz profil, buduj z Nami Naszą społeczność w mediach elektronicznych.




więcej >>
2018-08-02
Nabór do Technikum 2018/2019



więcej >>
Nabór do Technikum 2018/2019
2018-06-26
Zakończenie roku szkolnego 2017/2018
22 czerwca 2018 roku w Szkołach „Awans” w Pińczowie odbyło się uroczyste zakończenie roku szkolnego 2017/2018. Na spotkaniu podsumowano efekty rocznej pracy naszych uczniów oraz odczytano list od Świętokrzyskiego Kuratora ...

więcej >>
2018-03-29
Wesołych Świąt Wielkanocnych


Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych,
        pełnych wiary, nadziei i miłości.
    Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
           ...

więcej >>
2018-03-09
Dzień Kobiet
Z okazji Dnia Kobiet
wszystkim Paniom i Dziewczętom życzenia
spełnienia  marzeń,
zadowolenia z siebie, radości ...

więcej >>
Dzień Kobiet
2018-03-09
„JAK UDZIELIĆ TONĄCEMY POMOCY?”
W dniu 05 marca 2018 r. grupa uczniów ze szkół Awans w Pińczowie pod opieką nauczycieli wzięła udział w pokazie zorganizowanym przez strażaków z Powiatowej Straży Pożarnej w Pińczowie . ...

więcej >>
„JAK UDZIELIĆ TONĄCEMY POMOCY?”
„JAK UDZIELIĆ TONĄCEMY POMOCY?”
„JAK UDZIELIĆ TONĄCEMY POMOCY?”
2018-03-05
Wycieczka do Starachowic, Sandomierza i Mielca
W dniach 27-28 lutego 2018 r. nasza młodzież wzięła udział w wyciecze edukacyjnej do Starachowic, Sandomierza i Mielca organizowanej przez Szkoły „Awans” w Kielcach. Wyjazd był zwieńczeniem ukończonych kursów spawacz ...

więcej >>
Wycieczka do Starachowic, Sandomierza i Mielca
Wycieczka do Starachowic, Sandomierza i Mielca
Wycieczka do Starachowic, Sandomierza i Mielca

Pozostałe aktualności

więcej aktualności>>






English version
EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish

Spotkanie z policjantem  Spotkanie z policjantem  Spotkanie z policjantem  

Spotkanie z policjantem  Spotkanie z policjantem  Spotkanie z policjantem  

Przejdź do galerii

  Sport
2012-02-01
Międzyszkolny Turniej Siatkówki o Puchar Dyrektora Szkół Awans
Międzyszkolny Turniej Siatkówki o Puchar Dyrektora Szkół AWANS

23 stycznia 2012 r. w szkole AWANS w Kielcach odbył się ...

więcej >>


  Zapisy

Imię i nazwisko:
Pole wymagane.

Adres e-mail:
Pole wymagane.Niepoprawny format.

Jaki kierunek i telefon:
Pole wymagane.

Ile to 6+3?

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO) z dn.27 kwietnia 2016 roku (art.13 RODO) informujemy iż: 1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Centrum Kształcenia Awans ul. Helenówek 2 i 4 Kielce reprezentowana przez Dyrektora 2. Powołaliśmy Inspektora Danych Osobowych, z którym można skontaktować się tel.: 604-883-679, mail: iod@awans-szkoly.pl 3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu zgodnie z art.6 ust.1 lit.f RODO 4. Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą osoby będące zaangażowane w kontakt oraz osoby uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa. 5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat 6. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (* jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem; 7. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych. 8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych uniemożliwi nawiązanie kontaktu.


  Przegląd Zawodów, zobacz film