Strona główna         Dodaj do ulubionych         Ustaw jako startową         Linki         Polityka prywatności        
  Menu


 

  Kontakt
Centrum Informacji i Rekrutacji Awans w Jędrzejowie

ul. Armii Krajowej 21 C
28-300 Jędrzejów
tel. (041) 386-36-88
e-mail:
jedrzejow@szkoly-kielce.pl
Konto bankowe: ING BŚ 37 1050 1416 1000 0022 8319 5325

Szkoły dla dorosłych Awans z siedzibą przy ul. Przypkowskiego 49
zostały przeniesione do szkół Awans ul. Armii Krajowej 21 C.

Archiwum i dokumentacja szkół dla dorosłych znajdują się w Kielcach.
Kontakt telefoniczny: 604-451-256.



Wyświetl większą mapę



Za pomocą poniższego formularza możesz wysłać nam wiadomość.

Imię:
Pole wymagane.

Nazwisko:
Pole wymagane.

Adres e-mail:
Pole wymagane.Niepoprawny format.

Treść wiadomości:
Pole wymagane.

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO) z dn.27 kwietnia 2016 roku (art.13 RODO) informujemy iż:

1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Centrum Kształcenia Awans, ul.Helenówek 2 i 4 Kielce reprezentowana przez Dyrektora

2. Powołaliśmy Inspektora Danych Osobowych, z którym można skontaktować się tel.: 604-883-679, mail: iod@awans-szkoly.pl

3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu zgodnie z art.6 ust.1 lit.f RODO

4. Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą osoby będące zaangażowane w kontakt oraz osoby uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa.

5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat

6. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (* jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

7. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych.

8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych uniemożliwi nawiązanie kontaktu.






English version
EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish

Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  

Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  Staż w Irlandii  

Przejdź do galerii

  Sport
2012-12-18
Szkolny turniej piłkarzyków stolowych.
      W dniu 18 grudnia 2012 r. odbył się szkolny turniej piłkarzyków stołowych. Do udziału zgłosiło się dziesięć dwuosobowych zespołów. ...

więcej >>


  Zapisy

Imię i nazwisko:
Pole wymagane.

Adres e-mail:
Pole wymagane.Niepoprawny format.

Jaki kierunek i telefon:
Pole wymagane.

Ile to 8+1?

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO) z dn.27 kwietnia 2016 roku (art.13 RODO) informujemy iż: 1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Centrum Kształcenia Awans ul. Helenówek 2 i 4 Kielce reprezentowana przez Dyrektora 2. Powołaliśmy Inspektora Danych Osobowych, z którym można skontaktować się tel.: 604-883-679, mail: iod@awans-szkoly.pl 3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu zgodnie z art.6 ust.1 lit.f RODO 4. Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą osoby będące zaangażowane w kontakt oraz osoby uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa. 5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat 6. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (* jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem; 7. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych. 8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych uniemożliwi nawiązanie kontaktu.


  Przegląd Zawodów, zobacz film