Strona główna         Dodaj do ulubionych         Ustaw jako startową         Linki         Polityka prywatności        
  Menu

Współpracujemy z :





 

Awans - media społecznościowe:

  Piszą o Nas

Coraz częściej i głośniej mówi się o naszej szkole w lokalnej prasie i telewizji, mamy również swoje profile na facebook-u.
Mamy się czym pochwalić, zapraszmy do lektury:

  • Ech, jak ten czas szybko leci - studniówka 2018 r odbyła się 20 stycznia
http://www.echodnia.eu/swietokrzyskie/studniowki/a/studniowka-2018-szkol-awans-w-kielcach-wideo-zdjecia,12867368/

  • 21 stycznia 2017 r. - bal studniówkowy w relacji fotoreporterów Echa Dnia


www.echodnia.eu/swietokrzyskie/studniowki/studniowki-2016/g/studniowka-2017-szkol-awans-w-kielcach-z-hitami-maturzysci-prawie-nie-schodzili-z-parkietu,11715242,22385594/

  • 15 marca 2016 dwóch naszych uczniów w konkursie „Świętokrzyski Talerz Młodego Kucharza 2016”
Adam Gajdka uczeń II klasy zsz zajął 2 miejsce oraz Marian Wąchała uczeń II klasy tż zajął 5 miejsce


http://www.tvswietokrzyska.pl/kielce/wiadomosci/item/16371-z-pasji-do-gotowania-prawdziwe-arcydziela-na-talerzu.html




http://www.tvswietokrzyska.pl/kielce/wiadomosci/item/16371-z-pasji-do-gotowania-prawdziwe-arcydziela-na-talerzu.html






 

  • 9 stycznia 2016 - bal studniówkowy w Hotelu Kameralnym w Kielcach


http://www.echodnia.eu/swietokrzyskie/studniowki/studniowki-2016/art/9272927,studniowka-2016-szkol-awans-w-kielcach-z-hitami-i-w-maskach,id,t.html



 

  • 15 listopada 2013 r. III Regionalny Konkurs Technik Charakteryzatorskich

http://www.ostrowiectv.pl/1,4363-kobieta_przyszlosci.html

  •  13 listopada 2013 r. wręczenie stypendiów naszym uczennicom, które zostały stypendystkami Prezesa Rady Ministrów

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20131113/EDUKACJA/131119615


  • 17 października 2013 r. - rozstrzygnięcie konkursu "Pomysł na biznes" organizowanego przez Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego


http://www.sejmik.kielce.pl/item/37329-1


http://www.strefabiznesu.echodnia.eu/artykul/ogrody-na-balkonach-i%E2%80%A6-prywatny-zaklad-karny-%E2%80%93-swietokrzyskiej-mlodziezy-pomysly-na-biznes

  • 7 czerwca 2013 Kurt Scheller - światowej sławy mistrz kuchni w naszej szkole
http://www.tvswietokrzyskie.pl/kielce/wiadomosci/item/1505-kurt-scheller-w-awansie.html

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20130607%2FJEDZENIEIZABAWA0111%2F130609142www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article

http://www.youtube.com/watch?v=GiNfmEkrG84www.youtube.com/watch



więcej info i zdjęcia na stronie Echa Dnia
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130409/POWIAT0114/130408599

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130507/JEDZENIEIZABAWA0101/130418580

film:
http://www.youtube.com/watch?v=l-nnTL2qJVs

 
  • 12 kwietnia 2013 r.Światowy Dzień Czekolady. Uczniowie brali udział w konkursie na Mistrza Czekoladowego Deseru.

WIDEO

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130417/JEDZENIEIZABAWA0105/130418882

 

  • 17 kwietnia 2013 r.w szkołach Awans został przeprowadzony międzyszkolny konkurs Masterchef Awans adresowany do uczniów kieleckich i regionalnych szkół ponadgimnazjalnych, w których młodzież kształci się na kierunkach gastronomicznych. Do konkursu zgłosili się uczniowie trzech kieleckich szkół: Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego w Kielcach, Szkoły Uniwerek oraz szkół Awans.

Zobacz film:
http://ntvkielce.pl/index.php/aktualnosci/8327-masterchef-po-kielecku.html

i zdjęcia
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130417/JEDZENIEIZABAWA0111/130418880www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article




 






English version
EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish

Dzień Otwartej Szkoły  Dzień Otwartej Szkoły  Dzień Otwartej Szkoły  

Targi Edukacyjne  Targi Edukacyjne  Targi Edukacyjne  

Przejdź do galerii

  Sport
2018-03-19
Najlepsza rakieta...
W piątek została rozegrana ostatnia runda Kieleckiej Ligi Badmintona. Rakietą numer 1 okazała się nasz uczennica Irena Blekhert pokonując inne ...

więcej >>


  Zapisy

Imię i nazwisko:
Pole wymagane.

Adres e-mail:
Pole wymagane.Niepoprawny format.

Jaki kierunek i telefon:
Pole wymagane.

Ile to 1+2?

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO) z dn.27 kwietnia 2016 roku (art.13 RODO) informujemy iż: 1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Centrum Kształcenia Awans ul. Helenówek 2 i 4 Kielce reprezentowana przez Dyrektora 2. Powołaliśmy Inspektora Danych Osobowych, z którym można skontaktować się tel.: 604-883-679, mail: iod@awans-szkoly.pl 3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu zgodnie z art.6 ust.1 lit.f RODO 4. Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą osoby będące zaangażowane w kontakt oraz osoby uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa. 5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat 6. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (* jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem; 7. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych. 8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych uniemożliwi nawiązanie kontaktu.


  Przegląd Zawodów, zobacz film


Podania

Pobierz podanie Technikum
Pobierz podanie Branżowa Szkoła I stopnia
Pobierz podanie Liceum Ogólnokształcące
 
Pobierz podanie SP 

Pobierz podanie do szkoły zaocznej